Selecteer een pagina

Architect Eindhoven

VFO Architects | Urban design is een architect die is gevestigd in het centrum van Eindhoven, gelegen in de omgeving van Helmond. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief als architectenbureau. In deze tijd hebben we al een breed scala aan projecten succesvol afgerond. Hierdoor hebben we in de loop der jaren ook al een omvangrijk en kwalitatief portfolio opgebouwd.

Veelzijdige architect in het centrum van Eindhoven, gelegen nabij Helmond

Binnen het team van VFO Architects | Urban design hebben we een brede ervaring en deskundigheid, waardoor u bij ons bureau in Eindhoven terecht kunt voor werkelijk alle werkzaamheden waarvoor u een architect nodig heeft. Dit blijkt wel uit ons uitgebreide portfolio aan onder andere woonhuizen en commerciële gebouwen. Zo kunt u bij ons terecht voor het ontwerpen, plannen en begeleiden van een bouwproject van het begin tot het einde, maar ook voor het ontwerp van een interieur zijn wij in te schakelen. Ook kunnen we verschillende onderzoeken voor u uitvoeren. Zo kunnen wij onder andere een analyse uitvoeren over de haalbaarheid van een project of over de locatie van een bepaald project. Hierdoor zijn we bij VFO Architects | Urban design, gevestigd in Eindhoven en gelegen nabij Helmond, een erg veelzijdige architect.

Wij ontwerpen al uw bouwprojecten

Bent u op zoek naar een architect voor het ontwerpen van een kantoorpand, publiek gebouw, woonhuis of iets anders in de omgeving van Eindhoven en Helmond, dan staat VFO Architects | Urban design voor u klaar. Wij kunnen namelijk uw gehele project begeleiden. Wilt u meer weten over al onze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op en bel naar +31(0) 40 250 77 00.

Ook weten wat we voor u project kunnen betekenen?