Selecteer een pagina

Architect zorg

VFO Architects | Urban design is uw architect voor het ontwerpen van gebouwen voor bijvoorbeeld de horeca of de zorg. Na meer dan 25 jaar actief te zijn in het werkveld hebben we een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Wij hebben dan ook een grote diversiteit aan verschillende projecten met succes afgerond in verschillende steden in Nederland, maar ook in het buitenland. Hierdoor zijn wij dan ook in te schakelen voor een grote veelzijdigheid aan verschillende projecten.

Architect voor een project in de zorg of horeca

Wilt u voor bijvoorbeeld een zorginstelling of een restaurant in Eindhoven een nieuw gebouw laten ontwerpen, dan is VFO Architects | Urban design daar de ideale partner voor. Ook kunt u ons inschakelen als architect voor het interieur van uw horecagelegenheid of zorginstelling. Dat is de brede expertise die u kunt verwachten van VFO Architects | Urban design. Wanneer u ons een gebouw of interieur laat ontwerpen kunt u rekenen op maatwerk. Wij vinden het dan ook belangrijk om met u in gesprek te gaan, zodat wij voor u een gebouw kunnen ontwerpen waar u oprecht blij mee kunt zijn. Dat is waarom u Architects | Urban design inschakelt als architect voor uw bouwproject voor de horeca of zorg.

Neem contact met ons op en ontdek onze uitgebreide mogelijkheden

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw project, bijvoorbeeld in de zorg of horeca? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0) 40 250 77 00. Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden die VFO Architects | Urban design biedt.

Ook weten wat we voor u project kunnen betekenen?