Selecteer een pagina

Marieke van RooijenHet zit er weer op einde stage van Marieke van Rooijen 

Mijn naam is Marieke van Rooijen derdejaars student Bouwkunde aan de Avans Hogeschool Den Bosch. Dit is alweer de laatste dag van mijn stage. Het zit er weer op. Ik combineer mijn studie met topsport. De sport die ik beoefen is Synchroon schaatsen bij Kids on Ice in Eindhoven.

Stage

Vandaag is mijn laatste dag bij VFO Architects | Urban Design bv. Tijdens mijn stage heb ik diverse interessante, leerzame en uitdagende opdrachten gekregen, met steeds meer verantwoordelijkheden. Ik ben tevreden met de werkzaamheden die ik uitgevoerd heb gedurende mijn stageperiode.

Sport

Mijn sportmentaliteit zorgt er mede voor dat ik tegen uitdagingen geen ‘nee’ zal zeggen. Met trots kan ik zeggen dat ik mijn stagerapport met een ruime voldoende en veel plezier heb afgerond.

Bedankt!

Ik wil de medewerkers van VFO Architects | Urban Design bv. bedanken voor al de mogelijkheden en het vertrouwen dat ik gekregen heb. Ook wil ik Justin Hoekstra bedanken voor de leerzame begeleiding en de fijne tijd die ik gehad heb het afgelopen half jaar op kantoor. Ik heb veel geleerd op het gebied van modelleren in ArchiCAD, BIM en ILS, hiermee heb ik aan vele projecten mogen meewerken. 

Wedstrijd Marieke van Rooijen

Nieuw Avontuur

Het zit er weer op einde stage en voor mij is het weer tijd voor een nieuw avontuur. Aankomend semester ga ik de specialisatiefase in waarbij ik gekozen heb voor het vakgebied “ontwerpen”. Aangezien ik mede dankzij de door het kantoor geboden mogelijkheden een mooie ervaring rijker ben, heb ik hier erg veel zin in!’